Gå aldrig ned på blæk til din printer

Kender du scenen fra arbejdspladsen, hvor luften i printerrummet er tyk af dårlig karma? Så er du langt fra alene. I løbet af et arbejdsliv på et kontor kan du komme til at opleve mange frustrationer over kontorets printer. Frustrationerne kan ofte blive svære at skjule, og der er da heller intet at sige til, at du irriteres over at skulle bruge ualmindeligt lang tid på at få lov til at printe et ark ud.

Som ansvarlig for indkøb af kontorartikler med mere er der dog en masse fornuftige forholdsregler, du kan og bør tage for at sikre den gode energi i kontorets printerrum. Her skal du naturligvis først og fremmest sørge for, at der er nok af de ting og sager, som flittigt bliver brugt.

Hvis der printes i stor stil, kan det altså ikke nytte noget, at kontoret jævnligt løber tør for printerpatroner, papir at printe på, clips til at sammensætte bunker af ark og deslige. Herudover er der selvfølgelig hele den store palet af diverse kontorartikler, som kontoret med fordel kan have rigeligt liggende af.

Laser er den moderne løsning

Den traditionelle printer eller kopimaskine er den maskine, der skal bruge de gode gamle blækpatroner, som dels bliver brugt hurtigt og dels er i risiko for at tørre ud ved for langvarige perioder uden brug. De nyere printer- og kopimaskiner går derimod ud på at benytte laserteknologi, når ansættelseskontrakten eller kontorets dukseordning skal trykkes på fysisk papir.

Hvis du eller din arbejdsplads ejer en laserprinter, er det selvfølgelig ikke blækpatroner du skal sørge for at få indkøbt, men derimod såkaldte lasertoner. Lasertoner og -printere er udbredte, og derfor kan du selvfølgelig også snildt finde frem til lige netop dem, du skal bruge. Alle de gængse producenter som Brother, Canon, HP, Dell og Epson udbyder nemlig lasertoner til deres respektive maskiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *